Helt underbart!!!

Positiv blogg idag!
Trots lite sömn så gick dagen kanonbra, haha fick höra några gånger att jag såg trött ut o skulle dricka mer kaffe :p
Å kaffe har jag druckit, så jag klarar mig säkert några dagar :p
Trevligt ställe, trevlig personal, enkel mat som fan, solen har funnits med mig hela dagen, både ute o inne... Sitter o väntar på att få gå o leka med min lillskrutt en stund... :) Miss him soooo!!! Är jobbigt att vara ifrån han, även om man behöver andas ibland...

Ikväll blir en bra kväll :) känner det på mig.... ;)
Imorrn kommer båda mina gossar hem... *underbart* Sen kalas hos Kajsa... Skoooj!! :D

Å ja just fan! GRATTIS SOFIA!!! :D

Tillfälliga moln

kom ivägen för min sol idag... men eftersom folk som läser mig blogg inte kan ifrågasätta till mig vad jag menar med vissa saker så tänker jag inte skriva nåt här för det blir bara massa onödigt tjafs om allt då!

Vi har skingrat molnen, för stunden iaf...


"Jag blir bara lite less på att han under helgen inte vilat utan varit ute o flängt, klart som fan han inte blir frisk då, och kommer hem sjuk/sjukare, visst han har orkat och inte haft hög feber, men ändå!"
Detta från mitt tidigare inlägg var inte menat som skitsnack mot nån, bara ett konstaterande från min sida att det inte kändes så kul att han blev sämre, då han varit hemma o jag vab:at tors-fredag och sen under helgen var han inte hemma o vilade, (och dessutom har jag skrivit att HAN ORKADE OCH HADE INTE HÖG FEBER så att han var o flängde var inte grejen, utan just det att han blev sjukare.) och jag var less över att behöva vab:a igen!! Och dessutom att all vab:ning föll på mig... men alla tolkar ju mina ord så fint så... Tror jag skrivit det tidigare.... undrar ni över nåt i min blogg, ta det med MIG, för det är jag och endast jag som vet varför jag skrivit som jag gjort och hur jag menat...

Var jävligt skönt att prata ut ikväll iaf.. och att det slutade så bra som det gjorde... Vi ska inte vara ovänner gubben! Det är så onödigt... Det är tufft för oss båda med mkt nu... men det kommer lugna sig.. *kram till dig*

Nu ska jag sova så jag orkar upp o jobba imorrn, ska stå utanför garaget kl 6.20 senast, hoppas på att hinna gå igenom köket lite innan jag ska börja jobba :)

Gonatt...

Solen tinar mig redan! :)

Idag kan jag njuta av att solen skiner, det hade jag svårt för igår :P

Har varit på skolan ¨på föreläsning, var helt underbart att komma ut en sväng.. dom ringde från vik.förm imorse, kändes sjukt jobbigt att tacka nej till jobb pga sjukt barn... men hade som inge val... var ju hemma med sjukt barn... då jag var på skolan ringde dom igen, fråga om jag kunde jobba imorrn, jag tackade ja på en gång, kan inte tacka nej mer nu, o dessutom sa D senast imorse angående sjuka barn att hade han bara inte jour så... (iofs handlade det om nästnästa vecka men ska väl vara samma möjlighet till att vabba nu me tycker jag... messade att jag skulle jobba... av nån anledning hade jag väntat mig ett -grattis va kul, eller åh så bra, eller toppen....men inget av det... bara svaret på hur det blir med emil ett - vet inte
Nåja det löste sig med emil, trots att inte han kunde vabba, så jag bryr mig inte mer i det... kommer ändå fortsätta störa mig på att man som pappa lämnar över ansvaret för sitt sjuka barn på andra... jag skulle vilja att vi delade upp det ansvaret mellan oss... men men det är ju bara min vilja... trodde det var nåt som föräldrar gjorde bara... well då släpper vi det!

Löste sig med skolan o csn, så det bekymret är borta :D

Ledig nästa vecka, sen en veckas praktik o prov efter jag slutat på fredagen, o sen är jag färdigutbildad :D:D Sköööönt som fan!! Då ÄR jag nåt, inte bara KAN det jag säger att jag kan :P

Min vän och jag har bestämt oss för att allt gammalt groll är bakom oss, nu fokuserar vi på framtiden :)

Sen att man fick ett underbart fint sms i samma sekund som man kom in på skolan gjorde ju inte dagen sämre precis :)
-Hej, ville bara säga: Shit va smal du har blivit! Du ser skitfräsh ut :) Lite solbränna så kommer du göra succe :)

Jag log, och leendet sitter kvar på mina läppar =) Tack för det fina messet, u made my day even better!

Så nu ska jag gå o busa o göra mat åt lilltoker... får väl se vilken tid han far...

Jobb 7-15.30 imorrn, sen hem, få hem barn? mysfredag!! Med eller utan sällskap? De märks imorrn ;)

Bye Bye!!


*the sun is shining*

Krypa in i en snödriva och inte komma fram förrän solen tinar fram mig!

Det är vad jag vill göra nu! Det här håller på att utvecklas till en väldigt negativ blogg just nu, men jag har tyvärr inte mkt positivt att skriva om för tillfället!!

Sjukstugan fortsätter, och allt går runt runt, nu har jag varit hemma med liten sen förra torsdagen, han är småkrasslig och har feber, och så länge han har feber får han inte vara på¨dagis, ja det är ju logiskt, såklart! Jag blir bara lite less på att han under helgen inte vilat utan varit ute o flängt, klart som fan han inte blir frisk då, och kommer hem sjuk/sjukare, visst han har orkat och inte haft hög feber, men ändå! Storis har oxå varit krasslig, men var bättre då han kom hem, skönt! Så han har iaf varit på dagis, tills idag då dom ringer o ber mig komma o hämta han för att han har diarre... Happ, bara o hämta han såklart, och nu får han då inte vara på dagis på 48timmar, så man är säker på att det inte är magsjuka!

Imorgon MÅSTE jag på en föreläsning på skolan, det handlar om 2 timmars föreläsning, och ca en timme för o ta sig fram o tillbaka till skolan.... Men ska papporna ta vård av barn tror ni? Utan tjafs alltså? Nejdå, JAG kan ju höra med mina vänner o min familj om dom kan ha VÅRA sjuka barn! Trodde det var föräldrarna som skulle ta hand om sina barn, men jag hade visst fel, det är MAMMAN!!! JA jag är arg, ja jag är FÖRBANNAD och ja jag känner mig väldigt BESVIKEN, men tyvärr är oxå det jag skriver sant...  Jag har oxå ett liv, en utbildning att slutföra, jag vill inte stå o stampa här utan att ha en chans o bli klar med det jag vill, 2 dagar i veckan är det mening att papporna ska ha ansvar över barnen, men vem har dom? MAMMAN!!! Eller nä jag ska inte kasta skit på båda så, den ena tar faktiskt väldigt mkt ansvar jämfört med tidigare... och det är jag jätteglad för...

Som jag sa igår, varken jag eller barnet har valt pappans arbetstider, och funkar det inte att vara pappa med det jobbet så kanske det är dags att byta yrke?

Nu låter det kanske som jag inte vill ha mina barn, men så är det absolut inte, men jag är lite ledsen över att det tas för givet att jag ska skippa mina planer och ta allt ansvar pga hans jobb, som hela tiden faller in då han ska ha tid med sitt barn!!

Och att inte bara säga, självklart, jag tar honom dom timmar du måste på skolan om han är sjuk, jag är ju hans pappa och dom får väl förstå på jobbet att jag måste ta hand om honom.... utan börja tjafsa om att nån annan ska ta honom, och att JAG ska fixa det... för det första på HANS dag, och när jag varit hemma flera veckor och min utbildning blivit lidande av det, och även ställt upp då hans jobb ställer till det i stort sett ALLTID! Vad fan hände med ge och ta?

Nää nu ska jag gå o leka med sjuklingarna o försöka tänka på nåt annat!

Låtar!



Vi myser på här hemma jag och Emil... när ska mina barn få vara friska samtidigt??? :(

Ska ta oss ut på promenad bara det blir lite plogat, tror han behöver frisk luft...

Hejjahej

GRATTIS ÄLSKADE BARN!!

Sååå nostalgisk idag... Alla minnen från 3 år tillbaka överöser mig, glada minnen, bra minnen, underbara minnen, kan man nästan kalla det perfekta minnen? Blir glad när jag tänker på hur allt var då. hade min föstfödda son utanför magen, några timmar gammal bara, han var så perfekt (och är fortfarande såklart) hans små fingrar, pekfingret som han pekade med hela tiden, hans små fötter, hans tår, hela han var så liten och det bästa som hänt mig! Visst fanns det oro med tanke på hans lite turbulenta födsel, men det har jag som glömt, det underbara och positiva finns dock kvar... mitt barn, mitt allt, den kärleken kommer aldrig försvinna, mamma älskar dig Noah, Grattis ¨på 3års dagen underbara lilla skrutt!!

Min älskade 3åring!!!

Sen kommer såklart minnena tillbaka på hur bra jag o D hade det, nykära och helt plötsligt med en liten oxå, det var helt underbart att ha honom vid min sida under den här tiden, skulle inte göra nånting annorlunda om jag fick göra om det.. D betyder såklart mkt för mig, vi har varit med om mkt under vår tid tillsammans. och det kommer vi alltid ha gemensamt! Att vi inte kan leva tillsammans är bara att acceptera och gå vidare, men minnena kan ingen ta ifrån oss... Dom är våra, för alltid! :D Trots att jag lämnat D som flickvän kommer jag för alltid finnas för honom som vän, om han vill ha mig som vän dvs, om han klarar det, om det inte är för jobbigt för honom..  Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! (läser du detta så hoppas jag du vet att det jag skriver kommer direkt från hjärtat och inte är nå sitsnack)

  
Det var då det... tack för dom år jag fick med dig.... som sagt, minnena kan ingen ta från mig...!


Nu ska jag ta en sväng med snabeldraken och sen blir de en dusch o börja göra mig klar för kvällen =) Blir en grymt bra kväll det här, det känner jag på mig... Är såklart sjukt nyfiken på vilka det är som kommer, men det får jag visst märka sen haha... Linda, Linn, Teresa o Jonny är dom enda jag vet säkert... Sen vilka dom bjudit med sig är en surprise tydligen haha... jaja vi blir 10-15 pers så nån vettig person måste det ju finnas ;) Sen ut på Olivers o slå klackarna i taket *wiiihooo* jag har saknat att dansa!!! Ikväll ska jag dansa så det glöder under fötterna : =) =) =)


Nu sista städet och lyssna på bra musik....

Ha en underbar kväll! Det ska jag ha! :D Update imorrn om jag hinner/orkar :)

PUSS!

Mår bättre!

Blev inge jobb idag, mådde kasst på morgon o vågade inte riskera att fara.. Gjorde Emil färdig o D tog ner honom till dagis, TACK! La mig i sängen igen, och sov, till 11.30 :-O Vaknade, kände efter, nä mådde inte bra än... låg kvar i sängen till efter 12.. Klev upp o åt, bubbel i magen, men fick behålla det, D ringde o fråga om vi skulle fara o köpa present åt N, kände efter o bestämde mig för att det orkar jag.. Ringde tandis o bokade om barnens tider, så jag slipper vara borta från praktiken pga det iaf... Sen kom D o hämta mig, vi for o lämna traktorn o hämta bilen, till toys´r us o kika, hitta inget, sen till BH o där hitta vi lite fina saker till hjärtat :D

I denna stund är Linn på bolaget och inhandlar godricka tills imorrn :D Faan va kul vi ska ha! :) Brudarna ska rocka loss och göra stan osäker!

Nu ska jag ta o städa lite tror jag, fick ett iiil!! Bye!!

Ånej vad nu då?

Var på ICA o handlade för en stund sen, köpte hårfärg o skulle hem o göra mig fin i håret inför helgen.. :) Kom hem, givk in, tog av mig skorna reste mig upp rätt hastigt, och hela världen började snurra i hundranitti, började må illa och svalde o svalde, ingen ide, sprang till toa o kräktes... Nu sitter jag med jordens huvudvärk och tycker synd om mig själv... D var hit o lämna E, bad honom stanna tills han var i säng, för det yrslar så mkt att jag vågade inte bära han om jag var ensam... TACK för att du ställde upp!
Är tillome svårt att skriva, får rätta typ varje ord... så nu ska jag ta en filt o lägga mig på soffan o vila o hoppas att det här försvinner så jag först o främst kan jobba imorrn och att jag mår bra till lördag då jag o Linn o några till ska göra stan jäääävligt osäker... o dessutom ska jag ju träffa AK ute, hur ofta händer det lixom?

Nä vila o kurera!

Heis!

Sjukstuga!

Haha, ja ni läste rätt... 3 hela dagar fick jag vara på praktiken innan det var dags igen.... nu ligger Noah o sover, med 39.7 i feber och en heeemsk hosta... Jag börjar tro att nån driver med mig... Det kan ju inte vara möjligt att barnen ska vara sjuka hela tiden, dom hinner ju knappt bli friska innan nästa sjukdom härjar i deras stackars kroppar... Nå det är bara o vara hemma med sjukt barn igen och det känns allt annat än bra... Jag skulle ha varit klar med praktiken förra fredagen, men jag har alltså 2½ vecka kvar nu!!! *suck* Jaaaa jag vet att jag är ego just nu som tänker på praktiken då min son ligger o är sjuk! Men faktiskt så vore det bättre för oss alla om jag blev klar med utbildningen så jag får jobba o tjäna pengar istället för att "bara" plugga...

Kvällen har varit HEMSK!! Min värld har rasat bit för bit och alla bitar som jag försökt hålla ihop glider ur händerna på mig mer o mer, allt är kaos i min hjärna, får ingen ordning på nånting, och den enda jag berättade allt det här för och bad om stöd hade inte ens ork att ta en cigg med mig över mina problem och låta mig prata ut.... Visst har saker den här personen gjort och sagt sårat förut, men ikväll var det sjukt jobbigt, stick hellre en kniv i mig och vrid om den flera varv än att "strunta" i mig då jag ber om hjälp o stöd, för jag har svårt att erkänna när jag mår dåligt, och när jag väl erkänner det behöver jag stödet, annars skulle jag inte be om det... Inte ens mina närmaste vet om hur jag mår (förrän nu då) och det säger en del om hur mkt jag litade på att den här personen skulle vilja mitt bästa och vara mån om att jag ska må bra... men men än en gång har jag tydligen för höga tankar om personen... Jag vill tro gott om folk... speciellt dom jag tror bryr sig om mig.. men såklart (nu kommer den förstående Stina in i bloggandet) den här personen har det inte heller lätt nu... Trodde bara vi kunde stötta varandra i svårigheter, men det verkar svårt... Jag stöttar o får inte nå stöd tillbaka... ska de vara så? Vill inte sluta stötta heller, för det får mig att må bra, dom dagar jag inte mår såhär... Bara alldeles för mkt just nu... och jag vet att hade jag bara fått prata om det o kanske gråta mot en axel så hade jag mått bättre... nåja nog tjatat om det... Jag har iaf inte nåt stöd o hämta där! Tydligt! O jääävligt trist! Trodde vänner ställde upp för varandra!

Helgen då! Bara jag håller mig frisk så blir det en fullspäckad helg... Bakning planerad på fredagkväll, lördag på dan vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, beror på väder o så =) Kvällen kommer gå i alkoholens tecken och utgång på Olivers med massa dans och skratt :) Söndag ska jag sova länge :P Sen blir det 3års kalas med buller o bång :) Tänk att liten har blivit hela 3 år... helt galet! Blir nog en kanonhelg! Kanske kanske besök från gällivare oxå... Vore skoj =D

Nu ska jag faktiskt försöka sova så jag orkar mysa med en sjukling imorgon...
Gonatt mina vänner o alla som jag känner!

Alla Hjärtans Dag!

Ja idag är det då den dag på året som jag i vanliga fall älskar! När man får visa sin kärlek lite extra mycket och både få och ge små presenter/blommor till den man älskar bara för att visa ÄNNU mer hur mkt den personen betyder för en...

Men i år har jag ingen vuxen att dela detta med! Ger iofs och får massor med kärlek av mina barn och det är ju underbart om nåt..
Ända tills i onsdags hade jag ju någon att dela denna dag med... och så sent som i tisdags skrev jag en dikt till denna person som jag tänkte ge till honom idag, men jag finner ingen mening med det längre... Så jag skriver ner den här i bloggen istället...

This heart is beating for you
now and forever
You fill this heart with joy and happiness
Every heartbeat is for you
today tomorrow and every other day
I will never stop loving YOU!

Det här kom direkt från mitt hjärta, mitt i allt bara tog jag fram penna och papper och skrev ner det här då jag tänkte på HONOM... Utan att ens ha tänkt skriva en dikt.. Så jag vet inte, 12 timmar senare lämnade jag honom... Det handlar inte om att jag inte älskar honom, inte alls. Det handlar om att han inte klarar att leva i ett förhållande, en familj, där man behöver ta ansvar och tänka på andra... Jag är inte en robot, jag behöver närhet och bekräftelse, jag är inte heller en hushållerska, jag kan visst göra allt hemma, men då vill jag ha nån slags uppskattning för det oxå, jag är inte heller (eller var inte) ensamstående, vi skulle vara en familj, ändå var det taget för givet att jag skulle ta hand om barnen, om jag inte frågade flera dagar i förväg om han kunde ha dom, eller han för en gångs skull inte planerat in nåt... Var barnen sjuka var det jag som fick vara hemma, jag kände mig som en ensamstående- totalt, så varför stanna? Mina försök att få det att funka hjälpte inte, trots hans böner oma tt jag skulle ta tillbaka honom så hade vi det bra 1½ vecka och sen dess ahr det varit såhär... inte konstigt att det (trots allt) känns som jag tagit rätt beslut.. Jag saknar honom, men har inte så mkt att sakna av vår tid tillsammans, tyvärr...
Har frågat flertalet gånger senaste månaden om han vill att vi ska avsluta, så kunde vi göra det, men han har inte velat, han har sagt att han ska bättra sig och tänka på hur han beter sig... men engagemanget fanns inte... alls...

Trist som fan att det skulle bli såhär... Och jag får inga svar på mina frågor om hur och varför det blev såhär... Så jag har tusen gissningar, men vet inte om nåt av det ens stämmer... önskar vi bara kunde reda ut sånt så skulle det kännas lite bättre, och lättare att gå vidare...

Nu ska jag o barnen äta mellis o sen börja förbereda för Alla Hjärtans Dag middagen i goda vänners sällskap...

Nåja, nu finns det ju iaf en person som kanske får ett bra år - trots att det inte såg ut så på nyår...
Och mitt kommer  nog oxå bli bra...tillslut...
Tiden läker alla sår... men tyvärr lämnas ärren kvar.... tur att dom bleknar iaf ;)

Mellis o middag var det ja! Hejsvejs!

Ännu ett löseninlägg...

2 på en o samma dag...

Kaotiskt i hjärnan!!

Nytt

inlägg i lösenbloggen!!!

MEN SHIT!! Vad gör jag nu??

Allt är klart med lägenhet och flytt, 1a april blir det av, nog jobbigt bara det, blev inte alls som det var tänkt, och det gör att jag mår inte alls bra, dessutom kommer nu detta som ett HÅRT slag under bältet! Det finns inte nån plats på varken dagis eller hos dagmamma åt mina barn! Hallå?!?! Hur är det tänkt? Jag vet att mina barn är inte dom enda på det området som saknar dagisplats! Öppna fler förskolor för tusan!! Det ska inte behöva vara så att man ska kuska runt med barnen till andra områden för att dom ska till dagis, hur ska dom kunna umgås med sina vänner utanför dagis om dom bor flera kilometer ifrån varandra? (I-lands problem?) JAg är så upprörd och arg nu så jag kokar., vet inte vad jag ska göra och vad jag ska ta mig till!! Allt rasar! Inte har jag nån möjlighet att åka med dom till porsön varje morgon heller tills det blir nån plats ledig.. JAg börjar snart gråta!! Hur är det tänkt???

Kommer uppdatera lösenbloggen ikväll angående annat som har med flytten o så att göra oxå... Behöver skriva av mig!

Nu ta hand om mina söta barn!

Haha!!

Vilken lirare!!
http://www.40dagar.se/
Såhär sjukt trist har jag idag, tänkte fara till stan, men får inte me mig nån så de kändes lite triiist, men snart snart snart ska jag fara.....

Söndag.. en ny dag.. och den känns BRA!! :)

Är det inte underbart så säg? =)

Hittade en skön låt såhär på *hrm* morgonen oxå :)

http://www.youtube.com/watch?v=N_Qt2lZ2qXE

Nu ska jag göra min lillkille redo för äventyr :D

Tjarå!

RSS 2.0