WOHOOO!!!


En kompis verkar ha hittat kärleken! UNDERBAAAART!! Du förtjänar verkligen all lycka vännen!!! ÄR sååå glad för din/er skull =D

Själv har jag nedräkning.... 9 dagar kvar ;) Såååå kul!

Molnen skingras, och återkommer med jämna mellanrum, men jag väljer att bortse från det som inte är positivt och gläds åt det jag har och det som jag mår bra av istället för att tänka på det negativa.. =)

Nu är det dags för påklädning av 2 små huliganer och sen prommis till dagis...

Ha det bra allihopa! För det ska jag ha! :)

Komplicerat!

Varför ska det vara så komplicerat?
Saknar min vän, så jävulskt mycket! Har försökt räcka ut handen flera gånger så vi kan lösa det här. men det hjälper inte, om jag ändå kunde förstå vad som gjort att hon är så besviken nu "helt plötsligt", jag har ju sagt och tyckt samma sak alltid, men nu helt plötsligt var det fel av mig att vara ärlig och ta ett beslut som egentligen inte ens rör henne o mig.. indirekt ja, men inte så det borde påverka vår vänskap såhär... och andra som tagit samma beslut är hon inte besviken på... hur kommer det sig? Jag känner mig orättvist behandlad och är skitledsen... Saknar hennes goa glada son oxå, och mina barn saknar både henne o hennes son... Vill bara att vi ska kunna prata ut, för jag tror det finns många missförstånd här.. men hon vill inte så det är väl bara att acceptera o hoppas på att hon ändrar sig... för jag vill verkligen inte förlora min vän... :(


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sitter hos gubben min o har lagt barnen, han är o spacklar hos sin bror, tror båda barnen sover. och det är jätteskönt med en stund för sig själv :) Å vart hamnar jag då? Vid datorn såklart =) haha... Är bara skit på tv så vad har man för alternativ?! 

SKa nog ändå slänga mig på hans nya divansoffa o bläddra lite för jag har noll motivation att skriva...

Svejsanhejsan

Dåligt

med uppdateringar, bristande tid och ork är orsaken till detta, ska försöka bättra mig, men inte just nu ;)

Life is wonderful!

Med min älskling tillbaka i mitt liv finns det inga bekymmer längre... Eller jo, men dom är mkt lättare att tackla med den jag älskar :) Vi är ETT och vi tar alla problem tillsammans och löser dom så gott vi kan, och stöttar varandra i tunga stunder! Den här människan vill jag leva med resten av mitt liv, det har jag alltid velat, helt underbart att han insett att han känner detsamma för mig :)
När jag kom hem till honom idag möttes jag av den här fina väggen, kan man annat än bli glad? =)
Älskar dig oxå du underbara människa!! :)


En till underbar människa i mitt liv kom hit med en chans till att bli rik igår ;) Tyvärr vart det inga pengar, men tanken är det som räknas och både jag och D uppskattade gesten men blev lite förvånade, vi är ju bara oss själva och ställer upp när det behövs :) DU vet att vi alltid finns för dig gumman! Dag som natt... Och nu måste det vara slut på eländet! Ingen ska behöva gå igenom så mkt som du gjort sista tiden! Älskar dig som vän o du kan alltid vända dig till mig när du behöver stöd! Stor kram till dig C och lilla A....

Nu ska jag surra me C på msn så jag har inte tid o skriva mer =)

Hejsvejs

Förändringar!

Viiiiii
Mitt liv har tagit en väldigt oväntad vändning :)
Som jag skrev i förra inlägget så träffade jag en kille på krogen förra helgen, vi fortsatte ses, och hips vips fick jag höra att D insett att han ville leva med mig.. (kortfattat alltså, fick världens finaste kärleksförklaringar) och han bad mig, om o om igen att jag skulle ta tillbaka honom och att vi skulle skapa den framtid vi planerat tillsammans tidigare... Först var jag stenhård o sa att det var försent, men är svårt att neka nån man älskar en andra chans, så jag lovade att fundera på saken, och efter 5 dagar var jag så säker att det inte fanns ett enda tvivel på vad som var rätt att göra..

Så nu är vi ett par igen, lyckligare än nånsin :) Det är VI, och det känns så underbart =) Vi har lång väg att gå men vi ska gå den tillsammans och inte stressa på nånting... Det känns verkligen superbra, och vi kommer klara detta!

Barnen är jätteglad över att D spenderar mer tid med oss oxå, dom älskar ju honom lika mkt som jag gör  =)

Nu ska jag gå o se kalle anka med N.. Hejsvejs från världens lyckligaste tjej :D

RSS 2.0