En hääärlig dag!

Var trött även imorse, nu är jag less på att vara trött! Trött för jämnan, o hungrig precis heeela tiden, och lite mer trött.. känns som att hade jag inte haft barnen o ta hand om hade jag sovit o ätit dagarna igenom haha!!

Idag har jag o Emil lekt med våra nya bekantskaper här på området =) Först innan lunch o vila var vi på dagisgården (förhoppningsvis våran framtida dagisgård :) ) och barnen lekte på jättebra =) Emil drog tyvärr en vurpa och slog lillhuvet, men det gick bra och han var på benen o tulta runt efter en liten stund i mammans famn.. Fanns massa nytt att upptäcka.. Efter drygt 1½ timme var han trött o hungrig så vi gick hem o gjorde lunch o sen sov han TRE timmar... tokungen ;) 
Men innan vi gick hann jag iaf ta en bild då han red på en av trähästarna som fanns där =)

GLAD SÖTIS!

Efter Emil hade sovit klart tog vi en ny rajd ut i solen med våra nya bekantskaper :P
En liten tur till affärn o köpte glass, satte oss i solen o mumsa i oss den... Sen gick smågrabbarna loss på ALLT skräp som låg på backen... borde nästan ha fått lön från Luleå Kommun för städning av centrum ;P
Dom var som galna båda två, sockerchock kanske?! Eller vad tror du Malin?

Här en bild när Emil sitter o "hänger" o Liam står o bankar på plåten..Lät jätteskoj tydligen...



Sen ville såklart Emil göra likadant... O då tog Liam en vilopaus o satte sig ner en stund.. =)



Dom e så söta dom här grabbarna! O dom har nog blivit vänner, tillome kramas gjorde dom... fast Emil blev nog lite kinkig när Liam kasta skräp på han för sen ville han inte alls ha nån go.. haha! Strull!!

Vädret har varit underbart, blåste lite väl när vi var på väg hem bara, men då skulle vi ju bara hem :) Trevligt sällskap och underhållande barn (som motionerade sina mammor rätt bra) och ja just det... en gubbe som gick o tittade på barnen, gick fram mot dom o mjauade.... hmm.. mindre trevligt kanske, men jaja såna ska väl få finnas oxå.. alla kan ju inte ha alla hästar i hagen :P

Har tagit hand om en krympling i helgen oxå haha... onödigt och lite klantigt, men sånt som händer... tycker faktiskt synd om han.. måste ha gjort jääävulskt ont =/ O hade inte han vart här så hade jag knappast ätit så gott som jag gjort, är brå o ha nån o ta hand om ibland, då vill man ju göra lite extra o då får man äta gott :D O bean han slängde ihop gick itne av för hackor! MUMS!!

Nu blir det en snabbdusch för mig o sen antingen soffan eller sängen o SENAST 22 hade jag tänkt sova.... blir en tidig morgon imorrn.. puh... well det går de me! :)


Hejsvejs o hopplaloppla!



Fransförlängning eller Snygga naglar...

Hur passande skulle inte det vara då jag ska på min resa? ;)

Var med o tävla ni oxå

http://xtremebeautynails.blogg.se/2009/april/vinn-brollops-naglar.html

http://xtremebeautynails.blogg.se/2009/april/vinn-brollopsfransarna.html

Lycka till!! :)

Nu vaknar skrutt, kommer ett längre inlägg senare... puss på er!

Skola och Sunny Beach - Bulgarien....

Hej hopp! Varit rätt tyst från mig sista tiden... av många orsaker... men nuuu e jag tebax!

Har äntligen blivit inskriven på skolan och börjat mina 2 kurser.. =) Känns bra, men lite betungande, jag är ju inte bra på det här med att läsa, förstå det jag läser och komma ihåg det jag läst... men med lite engagemang och vilja så ska det gå bra det med =)

Suttit och kollat igenom första inlämningsuppgiften i samhällsen nu ikväll, och jaa det är bara o börja läsa artikeln, analysera den, tänka igenom det jag läst och sätta igång och skriva... religionen känns liiite lättare måste jag ju säga, kanske delvis för att vi har ett helt annat upplägg i den kursen och mer lärarlett än samhällsen... Nå jag ska då klara båda kurserna, så är det bara!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nu till något roligare!
Jag ska utomlands!! Ja ni läser rätt... mitt i allt och från klar himmel så blev det bestämt att jag ska fara till Bulgarien den 12e-20e maj, det började som ett rätt dåligt skämt från min sida, men den jag skämtade med tog det så seriöst så, och nu är resan bokad :) Min första utomlandsresa nånsin, självklart är jag glad, skulle ljuga om jag sa annat... Vi blir 4st som åker, 2 av dom känner jag inte, men jag hoppas dom är trevliga :) Känns spännande, skrämmande, roligt, underbart, och helt galet på en o samma gång =)
Var och fixade mig ett pass idag... kommer nästa onsdag.. =) Jag har redan resfeber, hur ska detta sluta???? haha... blir nog jättebra! Såååå i present i år vill jag inte ha nåååt annat än pengar, gärna färdigväxlade till valutan Leva.. så jag har nåt o Leva för där borta ;) hihi.. Bara ett tips ;)

Nu ska jag återgå till mina studier en stund innan det är dags för sängen... trött i huvvet.. varit en tuff dag känslomässigt och på många andra sätt =/

Goodnight...

Ett år sen idag...

Ett helt år sen Per gick bort... tiden går fort.. mina tankar går idag, precis som för ett år sen till hans familj, vänner och inte minst hans lilla dotter...

Dikten!

Här kommer dikten jag skrev om för några inlägg sen...

Den Emily läste dagen innan olyckan.. *ryser* Har alltid undrat och gör fortfarande...visste hon?

Slutet är så nära
Jag känner det intill
Farväl nu min kära
Nu gör jag som jag vill
Med sorgen i mitt hjärta
Sliter jag mig fri
Jag går igenom smärta
Snart är allt förbi
Jag går mot nya tider
En ny tid och rum
Jag sorgen sakte lider
Hur kan jag va så dum
Nu tar jag sista klivet
Nu dör min sista glöd
Jag hatar detta livet
Imorgon är jag död

Hittade även textsamlingen som vi satte ihop efter hennes död, alla vänner som skrivit så fina saker till henne, gör ont i mitt hjärta... kanske man skulle ta en prommis till kyrkogården...

Här ska jag iaf inte sitta.. hejsvejs


October Love....

 
Skön låt med bra text, den berör mig personligen..

Bjussar på musik idag :)


Soool = Utelek o smutsiga glada härliga barn ;)

Dagen började med glada ungar, fixa frulle, en kopp kaffe i solen på balkongen... Underbart =) SEn blev barnen rastlösa o griniga, så kring 9.30 slet vi på oss kläderna o gick ut... Plask plask o åter plask, skitiga leriga men dock glada ungar :) Blåste såpbubblor och tog en promenad på över en timme.. skönt och helt otroligt att N orkade gå hela vägen... =) Iofs var väl inte sträckan så jättelång, men han gick ändå hela tiden :)

Bilder




Nu sover E och sen ska vi på me kläderna igen, ta bussen till mjölkudden och hälsa på F o U, fika lite o leka, sen tillbaka till Herts, middag hos K, M, O, K ´blir tydligen GRILLAT!!! O gissa om jag längtar :D Sen hem o natta barn o tömma hall o barnens rum, för imorrn kommer dom o fixar golven där inne... lovely, sen kan jag börja få iordning här =D Ska gå o beställa tapeter under veckan oxå.... Kommer bli så ruuuskigt fint här =)

Nu ska jag gå o packa ihop de vi ska ha me oss, väcka E o dra iväg... hejsvejs

Lördagen...uppdaterat

Blev helt underbart bra!
Jag M o S körde igång med bastu, sen lagade vi god mat, pastagratäng med wokgrönsaker... hur gott som helst =) Lyssnade på gamla godingar och surrade bort flera timmar =) Sen tog vi bussen till stan o gick på Allstars en sväng, sen vidare till olivers... oj nu kommer emil hem, får uppdatera mer sen =)


Så, nu sover barnen o mamman har lite tid att fördtriva... =)

På Allstars var det riktigt trevligt igår, mkt fint att titta på och god öl, trevligt sällskap, bra musik.... men det finns ju inget dansgolv så vi drog som sagt vidare till Olivers, ingen kö då vi kom, helt perfekt, in beställde öl o ut på dansgolvet... Till o från under kvällen var det alldeles för fullt för att röra sig på dansgolvet så då gick vi runt o pratade med folk och hängde i baren :p Träffade exet och hängde me han en stund, eller nästintill hela kvällen faktiskt, trevligt trevligt... Är så skönt att vi inte bråkar =) Haha malin skrämde tillome iväg en stackars grabb med hjälp av exet :p ;) Kring 2 tiden kände jag att jag fått nog, samlade ihop truppen o begav oss hemåt med stopp på matstället först... Tog me pizza hem o sov sen gott... typ :p Varför blir det alltid så lite sömn då man varit ut?? Inte konstigt man är trött dan efter...

Idag har jag mest bara gått runt o varit, båda barnen har ju varit borta, E kom hem kring 15 o N kring 16.30 Men efter det har det varit fullt ös här, D kom o åt middag me oss o sen var vi ute o lekte allihopa, skitigare barn får man nog leta efter haha! Hade varit bra med den där utlovade tvättmaskinen en dag som denna... *pik* ;)

När barnen skulle sova var N på tvären o skulle iiinte ligga i sängen, han tog sin kudde o sitt täcke o la sig på golvet... haha tokunge, efter 2 koppar kaffe o en cigg gick jag in o pratade med honom och frågade om han inte trodde det var skönare o sova i sängen.... mmm det trodde han och kröp upp där o la sig istället =)

Nu ska jag slänga mig i ett bad o slappna av... disken får nog vänta till imorrn, känner mig slö idag... längtar tills jag har min kära diskmaskin inkopplad!! *saknar*

Gonatt kära läsare!

Mer minnen av Emily...

Dagen innan hon dog spelade hon den här låten för mig, hade hört den innan men det är ändå ett starkt minne att hon hade den i freestylen just den dagen... Samma dag läste hon även upp dikten... ska leta fram den nån dag o skriva ner den... den är fin... kommer bara ihåg delar av den...

Lyssna o njut...

 



Dags för uppdatering kanske =)

Alla bitar börjar falla på plats i mitt liv... =)

För det första, flytten, näst intill klar =) Börjat få lite ordning i mitt hem och trivs ruskigt bra här =)
Har varit totalt kaos iom att golven skulle slipas i alla rum, men nu är dem 3 största rummen klara så nu ser det ut som ett hem här =) På tisdag ska dom andra 2 rummen göras o sen är det "bara" tapetsering i 3 rum o målning i badrummet kvar, sen får jag börja sätta upp på väggar o färdigställa =)

I torsdags ringde dom från kommunen o frågade om jag ville jobba - såklart jag ville... Det jag inte visste då var att jag skulle jobba i barngruppen, inte i köket som jag är van vid :p Men det gjorde absolut inte mig nåt, jag älskar ju barn o jobbar gärna med dom =) Så nu är jag speingvikarie både inom kök och barngrupperna = mest troligt mer jobb =) Underbart.... Sen igår ringde enhetschefen från mjölkuddens hemtjänst och ville träffa mig redan idag för ev sommarjobb... och nu har jag minst 75% jobb hela sommaren, från 15/6-15/8 helt jääävla underbart!! Ekonomin lär inte vara ett problem i sommar =) Och om jag fortsätter studierna till hösten så kommer jag inte ha nå problem då heller,.. förstår ni hur härligt det här känns efter vårens ekonomiska trubbel?! JAg kommer ha råd att leva OCH lite till :) Dock kommer jag nog inte ha tid att spendera nå pengar, men då finns dom ju kvar :D Blir tufft o inte se ungarna så mkt som jag är van vid, men det är ju fler än jag som har ett jobb med oregelbundna arbetstider och helgjobb så nog ska det gå bra! =) jag är så glad så glad =)

Imorrn ska jag på tupperware party hos min vän Linda, skoj skoj, inte ofta jag tar mig iväg på sånt... Och på torsdag kommer malin upp, lördag är det fest här =) Fullt upp heeela veckan lång :D

Nu ska jag kika lite på jotex o se om jag hittar nå fina gardiner till mitt hem :)

Hejsan Svejsan från en glaaad tjej...

JAAAAAA

Så jävla underbart!!!! *happy*

mmm... så underbar låt!!



*mys*

Mer nostalgi!! Barndomsminnen hahaha



Ja sånt här har man växt upp med :p Haha, Tack mamma!! :)

Du är min tro mitt hopp min kärlek!!!



Vacker låt! Får mig att tänka på Emily.. Hur skulle livet sett ut om hon fått leva? Skulle vi vara lika bra vänner fortfarande? Skulle hon vara gudmor till mina barn som det var tänkt i tonåren?  Saknar henne fortfarande, nu har det gått 14 år sen hon togs ifrån oss och jag kommer fortfarande ihåg allt som om det vore igår, den där hemska kvällen, ljudet av kraschen, språngmarschen/cykelturen till lassarettet, klumpen i magen då vi väntade på besked om vem det var som skadats, dagen efter då jag satt på sjukhuset och höll hennes hand, hoppet om att allt skulle bli bra... förtvivlan då vi insåg att det inte skulle gå att rädda henne... Usch... begravningen, allt är glasklart i minnet... Saknar dig vännen!! Älskar dig! Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta... Att min son heter nästan som du är en slags hyllning från mig till dig, sen att han är en riktig Emil går inte att förneka heller ;)

Nu ska vi promenera iväg...  Återkommer med update senare om jag hinner...

Oj...

var länge sen jag hörde den här... men likförbannat ger den mig rysningar!! I just love it!!!
 


Å Emil började tokdansa =) Mammas lilla hjärtegull!

Nu ska vi strax promenera till mormor o hämta upp henne o sen ta bussen till herts o hämta ut nycklarna o gå o fika i nyläggan :D

Hejsvejs!!


RSS 2.0