Vi har flyttat!

den här bloggen har varit med om mycket...så nu flyttar vi till ny adress, det gamla är förbi nu...på riktigt den här gången! Jag och barnen och vårat liv finns på ny adress...fråga om adressen om ni vill haka på oss dit.. kommer inte att kolla kommentarerna här så maila mig isf om adressen på [email protected] så kommer den som ett brev på posten ;)

bjuder på en härlig sista låt här innan jag drar bara...

Lyssna o njuuuut!! =) Hej svejs!

Nu var det länge sen igen...

Till o börja med vill jag ge en stor kram och ett mega-tack till Fia som hjälpte mig med Emil då han var sjuk så jag kunde jobba! Du är guld värd och jag älskar dig gumman!

Min bror har fyllt 40 förra helgen och vi hade ett surpriseparty för honom, supertrevligt, god mat och trevliga människor =)
Barnen hade superskoj och var kvar till mitt i natten då jag och D gick hem o la dom, sen gick jag tillbaka till partyt och stojade vidare =) Kul kul...

Veckorna har gått fort sista tiden och snart är det ju dags för 2års kalas, galet så fort det går! Lillplutt håller på att bli stor =) Haha, imorse lyfte jag upp han och pussa på han o sa -mammas lilla bebis, då skrattade han o sa -beeebisch ;) Gullisen!! Har nån liten present åt han klar, men fler ska inhandlas, bara lönen kommer in på kontot så =) Tips på vad man kan köpa till en 2åring som INTE behöver leksaker mottages tacksamt =)

Idag ska jag ha en städdag efter vår middag i lördags, lite småbitter över att behöva göra allt själv, men ingen annan gör det ju så det e bara o göra det själv... Middagen var kanonlyckad, maten blev asgod och gästerna var nöjda med kvällen =) Sen blev jag "utkastad" hemifrån :-O Jag sa nåt om att jag hade mkt energi och det spritter i benen... Då säger D -gå ut med dig då... jag tvekade o velade länge innan han tillslut hade övertalat mig.. så olivers blev det o jag dansade som en tok =) Kul som faan var det, men jag saknade min vapendragare där på dansgolvet ;) Next time ska du me Malin!!!
Tog en taxi hem o satt o prata me taxichaufförskan i säkert en halvtimme här nere om allt o inget. vi rökte nån cigg o bara pladdra på... Hon va skittrevlig, så nästa gång jag behöver taxi lär jag ringa henne =)

Igår var en slööööödag... både jag o D låg i sängen mest hela dan o sov om vartannat... Emilsson röjde på kanske lite FÖR mkt =/ men men... det gick ju bra så man får vara glad för det... Nu ska jag lägga ner det här me datorn en stund o städa... tråkigt men sant. Sen hämta barnen på dagis och hem o härja me dom.. Imorrn ska dom nog få vara lediga o så ska vi hälsa på mormor som brutit armen o inte kan komma o hälsa på oss...

Kram o Puss till dom som förtjänar det! ;P



Emilsson har börjat klä ut sig... häromdagen hade han på sig min klänning... kolla så söööt, han la sig på golvet o poserade som värsta modellen hahahaha




Mysfredag!

Efter en hel veckas hårt arbete på lulsundets förskola tog mitt vik där slut idag, fick höra av nästan all personal att dom varit så nöjd med mitt arbete och barnen hade ätit min mat helt utan problem och tillome bättre än dom brukar då ordinarie kockan är där =) Stärkte mitt självförtroende en del =) Nästa vecka är det dags för barnen på porsön att få ha mig som kock (eller typ, där får man ju maten levererad från tuna, men sallad o sånt ska jag ju kirra) hoppas dom blir lika nöjda =) Är grymt skönt o få veckovis på samma ställe istället för en dag här o en dag där... Hoppas det fortsätter såhär :p Nog om jobb nu!

Ikväll ska jag o Hjärtat dricka lite vin, ha lite fredagsmys, och så kommer det nog lite trevligt folk hit oxå, iaf en än så länge.. men det blir nog fler under kvällens gång =) Ska ta med mig Emilsson i badet nu o styra upp oss lite =) Ha en skön fredag alla som läser!

Kram på er!

RSS 2.0