Nu var det länge sen...

Men jag har inte haft tid alls! Blir bara en kort update nu oxå...
Våran semester var helt underbar, hade kunnat få mer fisk (eller iaf en) men det gjorde mig inget att vi blev utan heller, vi fick välbehövd tid med varandra :) Det var ju som det som var meningen med hela grejen =D

Har beslutat mig för att skriva på papprena om gemensam vårdnad, finns inte tid ork eller lust att bråka nu, funkar det inte i framtiden så tar jag fighten då, det kommmer ju drlja innan det är nåt som ska skrivas på gemensamt!!  jag har annat som behöver mitt engagemang nu.. Mycket annat!!!

I helgen kommer vi vara helt barnlediga lör-sön... får se vad som händer då, förhoppningsvis nåt skojjigt :D

Nu ska jag surra lite me Emma på msn.. Uppdaterar mer en annan dag!!

Hejsan svejsan!

Nu draaar vi!

Nu åker vi.. Återkommer på söndag, kommer ha mobilerna avstängda så vi är heeelt utom räckhåll för alla.... typ :) Hejsvejs!


YES!!

Nu har vi fått dagisplatser till båda barnen på det dagiset nära oss!! Sååå underbart... Fast det är med stor sorg jag lämnar avdelningen Noah går på för nåt jag inte vet vad jag får, men jag hoppas verkligen att det blir bra! I längden kommer det ju att bli bättre med möjligheten att lära känna kompisar som bor nära o så, men hur är personalen? Dom andra barnen? Föräldrarna till barnen? Jaja det visar sig såsmåningom... Känns grymt skönt o slippa släpa barnen över halva porsön för att lämna o hämta dom...  =)

nu ska vi leka =)

RSS 2.0