YES!!

Nu har vi fått dagisplatser till båda barnen på det dagiset nära oss!! Sååå underbart... Fast det är med stor sorg jag lämnar avdelningen Noah går på för nåt jag inte vet vad jag får, men jag hoppas verkligen att det blir bra! I längden kommer det ju att bli bättre med möjligheten att lära känna kompisar som bor nära o så, men hur är personalen? Dom andra barnen? Föräldrarna till barnen? Jaja det visar sig såsmåningom... Känns grymt skönt o slippa släpa barnen över halva porsön för att lämna o hämta dom...  =)

nu ska vi leka =)

Kommentarer
Postat av: maria

hoppas det kommer gå bra! =) när ska emil börja? (antar det är ett tag kvar) ska dom gå på samma avdelning? =)

2008-09-01 @ 11:13:51
URL: http://lillknodden07.blogg.se/bilddagbok
Postat av: Stina

Maria:

Emil börjar i november.. Nä dom kommer gå på olika avdelningar iom att det är uppdelat i småis (1-3) o storis (3-6) men det blir iaf samma dagis o dom är nära varann ändå =)Sen kan det kanske vara skönt o inte alltid ha brorsan i hälarna :P

2008-09-01 @ 12:35:33
URL: http://mylifemyfeelingsmy.blogg.se/
Postat av: maria

okej shiit november är ju snart ju! =) ja alltså nu är det ju så stor ålderskillnad å moa och max men hade dom varit närmare i ålder hade jag ändå valt olika avdelningar om jag haft den möjligheten! känns som att dom får nog av varann hemma ;) så att tvinga dom att vara tillsammans dygnet runt, njaaa, man vet ju själv .. man blir gaaalen ;) haha, iaf jag! så jag tror det bara är bra och nyttigt att ha på olika avdelningar. MEN givetvis på samma dagis!

2008-09-01 @ 21:21:07
URL: http://lillknodden07.blogg.se/bilddagbok
Postat av: deleine

Wohoo Grattis

2008-09-03 @ 14:17:29
URL: http://deleines.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0