Ny blogg igen då!

www.mylifemyfeelingsmyblogg.wordpress.com

Hoppas vi ses där!

Sjuk liten kille :(

Emil har 39.5 i temp o är totalslö. Orkar inte ens gråta, bara sover o när han är vaken ligger han bara o tittar på en :( Känns inge bra alls!! Stackars liten kille....

Familjerådgivning...

Tyvärr eller vad man ska säga så har vi kört fast lite.... så nu ska vi börja gå på familjerådgivning och hoppas på att det kommer bli lösningen på problemen....  Vi är överens om det mesta, men behöver lite råd om hur vi ska gå till väga med vissa saker, så det känns bara bra för min del att få komma dit och förhoppningsvis gå därifrån med ny syn på vissa grejer och kanske lite nya ideer på hur man kan lösa problemen tillsammans...

Jag älskar D o mina barn vi är en familj alla 4...och jag vet att han älskar barnen och att dom älskar han, det går inte att missa!  och jag kommer göra allt som står i min makt för att vi ska kunna leva tillsammans.. Vi förtjänar att vara lyckliga, och det är vi så länge vi är med varandra... Jag vill bara att allt ska lösa sig... skiter faktiskt i hur, bara det blir bra!! (låter som det är nåt trassel mellan mig o D men så är det inte... inte det minsta... ) Nu ska jag ladda för rådgivningen o hoppas på att vi kommer därifrån klokare... =)


Älskar dig Daniel! Tvivla aldrig på det! <3

Livet suger stenhårt!

Jag vill inte vara med längre!
När ska jag få vara lycklig på heltid? Utan svåra val? Utan att behöva må skit, utan att behöva krypa ihop i ett hörn och bara acceptera att bli illa behandlad? Ska jag behöva ge upp allt jag mår bra av för att kunna må bra? (kryptiskt?) Ska vi verkligen behöva må dåligt för att vi älskar varandra? Hur jag än gör nu så känns det som att inget är bra, antingen förstör jag för mig D o barnen, eller så förstör jag mig själv, härliga valmöjligheter jag har!
NÄ stanna världen, för jag vill hoppa av! Om en gör valet att inte umgås med en annan så ska det väl bara 'drabba' den personen? Eller ska det vara såhär? Att den som gör valet ska kunna styra över alla andra, för att den personen ska må bra? Om jag gör ett val får jag själv ta konsekvenserna för det. inte fan serveras jag det jag vill ha då! Snälla nån spola fram tiden tills allt är bra! Å mitt i allt detta ska jag vara stark o orka ta hand om mina älskade barn oxå! Så många drabbade av en människas tjurighet! FAN!

Noah är bara för söt iaf! -Nä mamma är inte ledsen, det rinner bara blöta tårar... Underbara unge!

Händer mkt nu...

Tänker dock bara skriva om det positiva... resten håller jag för mig själv och vissa utvalda!

Emil lär sig otroligt mkt nu... Senaste veckan har han blivit helt galen i att klättra, på i och över allt :) Farligt ibland, som igår då han hade placerat en plastback mot en ikea-pall (mammut) och klättrat upp på den och STOD där o såg hellycklig ut... dom är inte sååå stabila dom där pallarna, och även fast han är någorlunda stabil så har han inte lärt sig att parera ett fall än, så mamman fick hjärtat i halsgropen och nu står pallarna högt upp i expedithyllan o ser fina ut haha!

Igår sa han också MAMMA för första gången *lycklig o stolt moder* =D

Han har börjat ta små "has-steg" framåt men vågar inte lyfta fötterna, och lika glad är jag för det, han blir alldeles för stor alldeles för fort... Stanna tiden nån!! :)

Om 3 veckor exakt är det ett helt ÅR sen han föddes. Och den 8:e november blir det Ettårskalas här =D Galet va?! ETT ÅR!! Shit! Och om en månad är det dags för Dagis :-O Ojoj...

Har säkert hänt mer i hans utveckling, men jag kommer inte på det just nu :p

Har börjat få jobb-panik! Vars ska jag jobba? Det FINNS ju inga jäkla jobb!! HELP! Har skickat ansökningar till alla ställen där jag känner att jag skulle klara av jobbet dom söker till, men har fått ETT enda svar, och i det stod det att dom valt ut andra sökande... Har en grym oro i kroppen angående detta, men jag hoppas o tror ändå att det löser sig på nåt vänster!

Nu ska jag o Emil gå o byta blöja o sen fortsätta med lite ommöblering o tillfixning i deras rum medans Noah sover :)

Ett litet tillägg bara.... Jag är lycklig o mår bra innerst inne, trots motgångarna o tjorvet som tar kraft o ork av mig, jag har det bra, jag är älskad av dom jag behöver vara älskad av, och jag har tak över huvudet o mat på bordet åt mina barn, jag är lycklig över detta! Visst skulle livet vara enklare utan tjafs, men huvudsaken är att VI har varandra och där vet jag hur det ligger till iaf!
Å mina vänner ska ha ett stooooort tack för att ni står ut med mitt tjat :)

Till Daniel! Du vet hur jag känner för dig, och du vet att vi har samma drömmar om framtiden, jag skulle vilja spola fram tiden några år så vi lever i våra drömmar redan, men man måste väl kämpa för att komma dit me, som med allt annat! Puss på dig min älskade!

Tapetserat!

I helgen har jag o Älsklingen ägnat åt oss tapetsering, den här gången var det mitt vardagsrum som fick nya färger :) Är så sjuuukt nöjd :D Bilder finns i min bildblogg... www.mylifemyfeelingsmypictures.blogg.se anv.namn o lösen får ni maila om ifall ni inte har det redan, [email protected]

Jag måste bara berätta om hur underbar o BÄST min Älskling är oxå!! I torsdags var ju Pingu på stan o jag hade tänkt åka in med Noah, men med oro för att inte få plats med barnvagnen på bussen så ändrade jag mig, och D och Noah åkte in med  bil (han har ju bara jobb-bil så bara halva familjen ryms ju =/ ) Och när dom kom hem hade han med sig
mat OCH den här!!!



Som jag trånat efter ett par veckor mrn inte känt att jag haft råd o köpa =) Så nu har jag en fiiin vinterjacka =) Och är såååå nöjd =D Jag älskar denna människa högt över allt annat, och när han kommer hem med såna här överraskningar älskar jag honom ÄN mer!! Men nu är det strax dax o hämta Noah på dagis så jag hinner inte skriva nå mer!

VI har det iaf bra o livet leker!

Puss o Kram!

RSS 2.0